Onze

Rolluiken

Onze rolluiken worden gemaakt door de Belgische fabrikant GLR. We bieden verschillende types rolluiksystemen aan en bekijken graag samen met u welk rolluik het beste past bij uw huis.

Rolluiken

Voorzet

Bij voorzetrolluiken is de kast van de rolluiken zichtbaar, vaak aan de buitenkant van het huis. Dit type rolluiken is ideaal om te plaatsen bij bestaande ramen.

Rolluiken

Combi

Combi-rolluiken, ook opbouwrolluiken genoemd, omvatten uw ramen en rolluiken in één. Doordat het rolluik op het raam gemonteerd staat, is de kast ervan niet meer zichtbaar na plaatsing.

Huur ons in

voor je nieuwe project

Stappenplan

Samen lopen we alle stappen door

Onze deur staat altijd open om mee te zoeken naar de ramen die u het beste zicht op de wereld bieden, of de deuren die van uw huis een thuis maken. Ook als u nog niet exact voor ogen hebt wat u zoekt, mag u dus (online, telefonisch of op locatie) bij ons aankloppen.

We komen graag bij u langs voor de nodige opmetingen. Zo weten we exact welke mogelijkheden er zijn om uw woning nog mooier, duurzamer en praktischer te maken. Uiteraard spreken we daarvoor in overleg een moment af dat u past.
 
Gaat het om een nieuwbouwproject? Dan kunnen wij ook aan de slag met de plannen!

U weet natuurlijk graag waar u financieel aan toe bent. Daarom bezorgen we u snel na onze opmetingen een offerte met kostenraming. We nodigen u uit om die op ons kantoor samen te overlopen. Zo weet u exact waarvoor u betaalt.

Wanneer alle praktische factoren in kaart zijn gebracht, ontvangen we u van harte in ons kantoor om de knoop door te hakken: in onze toonzaal kan u de materialen waarmee we werken in het echt bewonderen en aanraken. Zo kan u een keuze maken op basis van real life informatie.

In de laatste fase van het proces plaatsen we de door u gekozen ramen en/of deuren en werken we alles netjes af. Na een laatste grondige controle van ons werk laten we uw huis netjes achter, met een frisse nieuwe look!