Over ons

Ons verhaal

De reis naar een thuis

Onze oprichter

Halil Girenizli

In 1996 bracht de liefde oprichter Halil Girenizli van Turkije naar België. Als afgestudeerd pedagoog had hij er daar een carrière opzitten in de horeca en als bankbediende. Hij groeide door tot verkoopsmanager, en verhuisde naar Limburg. Daar werkte hij bij Ford Genk, maar het kriebelde om de bouwsector in te gaan.
 
De bouw van een eigen huis zette Halil ertoe aan een opleiding tot schrijnwerker te starten. Op die manier kon hij bijleren en zich langzaam opwerken bij andere bedrijven. Na lang twijfelen hakte Halil de knoop door: in 2011 werd hij zelfstandige, niet veel later was Duitse Ramen een feit.
 
Inmiddels verhuisde Halil en kreeg Duitse ramen een kantoor aan de Bergbeemdstraat in Genk. We zijn ook trots dat we vanaf mei ons aanbod aan klanten kunnen tonen in een gloednieuwe loods die ook als showroom zal dienen.

Duitse degelijkheid,

in product én service

De naam van ons bedrijf verwijst naar de degelijkheid waar Duitse producten om bekendstaan. Niet alleen de materialen moeten kwalitatief zijn, ook in de service die we bieden staat grondigheid voorop.
 
Bovendien werken we exclusief samen met ramen- en deurenproducent Schüco en ontwikkelaar van aluminiumoplossingen Reynaers. Twee topmerken waarop we kunnen vertrouwen, en die we dus met een gerust hart aanbieden aan onze klanten. Voor hen is alleen het beste goed genoeg.

Duitse ramen

Onze waarden

KLANTGERICHT
01

Bij Duitse Ramen staat klantbeleving centraal. We doen er dan ook alles aan om een snelle service te bieden en opmetingen en plaatsingen vlot te laten verlopen. Doordat we een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we bovendien snel schakelen. Daarnaast maken we er een punt van alles proper achter te laten na de installatie van uw ramen of deuren.

MAATWERK
02

Elk huis is anders, weten we. Daarom bieden we steeds maatwerk aan: we doen opmetingen ter plaatse en bestellen exact waar onze klant nood aan heeft. Onze uitgebreide catalogus voorziet in heel wat wensen, maar we grijpen niet naar standaardoplossingen waar iets unieks nodig of gewenst is. We denken daarom graag mee met onze klanten.

DEGELIJK
03

Kwaliteit staat voorop in onze werkzaamheden. We zijn kieskeurig in de producten die we aanbieden om die kwaliteit te kunnen vrijwaren. Ons team bestaat daarnaast uit echte professionals, die voor elke klus de beste aanpak kiezen. Toch nog een probleem? Dan staan we steeds paraat om die voor u op te lossen.

AMBITIEUS
04

Van kleine nieuwbouwprojecten tot grote renovatiewerken: bij Duitse Ramen gaan we niets uit de weg. We zoeken steeds naar geschikte manieren om elke klus aan te kunnen en denken mee over de beste werkwijze om projecten succesvol af te ronden. Ook opdrachten in het buitenland schrikken ons niet af: van Parijs tot Rotterdam… Duitse Ramen!

WARM
05

We willen warm zijn in onze relaties met klanten. Ze vertrouwen ons tenslotte een stukje van hun huis toe… Maar ook voor onze medewerkers creëren we een warme werksfeer. Bovendien dragen we zorg voor onze professionals. We schakelen liever een extra kraan in, dan dat ze zich een ongeluk tillen. Alleen zo kunnen we kwaliteit blijven garanderen.

Stappenplan

Samen lopen we alle stappen door

Onze deur staat altijd open om mee te zoeken naar de ramen die u het beste zicht op de wereld bieden, of de deuren die van uw huis een thuis maken. Ook als u nog niet exact voor ogen hebt wat u zoekt, mag u dus (online, telefonisch of op locatie) bij ons aankloppen.

We komen graag bij u langs voor de nodige opmetingen. Zo weten we exact welke mogelijkheden er zijn om uw woning nog mooier, duurzamer en praktischer te maken. Uiteraard spreken we daarvoor in overleg een moment af dat u past.
 
Gaat het om een nieuwbouwproject? Dan kunnen wij ook aan de slag met de plannen!

U weet natuurlijk graag waar u financieel aan toe bent. Daarom bezorgen we u snel na onze opmetingen een offerte met kostenraming. We nodigen u uit om die op ons kantoor samen te overlopen. Zo weet u exact waarvoor u betaalt.

Wanneer alle praktische factoren in kaart zijn gebracht, ontvangen we u van harte in ons kantoor om de knoop door te hakken: in onze toonzaal kan u de materialen waarmee we werken in het echt bewonderen en aanraken. Zo kan u een keuze maken op basis van real life informatie.

In de laatste fase van het proces plaatsen we de door u gekozen ramen en/of deuren en werken we alles netjes af. Na een laatste grondige controle van ons werk laten we uw huis netjes achter, met een frisse nieuwe look!

Huur ons in

voor je nieuwe project