Onze

Ramen

Bij ons kan u kiezen uit een ruim aanbod ramen in pvc, aluminium of hout. Elk van die materialen heeft zijn eigen kwaliteiten. Benieuwd welke keuze het best bij u past?

Ramen

PVC

Ramen in pvc laten zich kenmerken door een erg goede isolatie en weinig onderhoudsvereisten. Het materiaal is niet zo sterk als aluminium, maar heeft ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen van PVC

Ramen

Aluminium

Het sterkste materiaal van onze ramen is aluminium. Net als pvc vragen ramen in aluminium weinig onderhoud. Ze isoleren echter wat slechter dan pvc ramen en zijn in aankoop iets duurder.

Voordelen van aluminium

Ramen

Hout

Voor de beste isolatie kiest u idealiter voor houten ramen. Die vragen wel minstens om de twee jaar om wat onderhoud (vernissen en/of verven). Voor de kwaliteit van hout betaalt u ook wat meer.

Voordelen van hout

Huur ons in

voor je nieuwe project

Stappenplan

Samen lopen we alle stappen door

Onze deur staat altijd open om mee te zoeken naar de ramen die u het beste zicht op de wereld bieden, of de deuren die van uw huis een thuis maken. Ook als u nog niet exact voor ogen hebt wat u zoekt, mag u dus (online, telefonisch of op locatie) bij ons aankloppen.

We komen graag bij u langs voor de nodige opmetingen. Zo weten we exact welke mogelijkheden er zijn om uw woning nog mooier, duurzamer en praktischer te maken. Uiteraard spreken we daarvoor in overleg een moment af dat u past.
 
Gaat het om een nieuwbouwproject? Dan kunnen wij ook aan de slag met de plannen!

U weet natuurlijk graag waar u financieel aan toe bent. Daarom bezorgen we u snel na onze opmetingen een offerte met kostenraming. We nodigen u uit om die op ons kantoor samen te overlopen. Zo weet u exact waarvoor u betaalt.

Wanneer alle praktische factoren in kaart zijn gebracht, ontvangen we u van harte in ons kantoor om de knoop door te hakken: in onze toonzaal kan u de materialen waarmee we werken in het echt bewonderen en aanraken. Zo kan u een keuze maken op basis van real life informatie.

In de laatste fase van het proces plaatsen we de door u gekozen ramen en/of deuren en werken we alles netjes af. Na een laatste grondige controle van ons werk laten we uw huis netjes achter, met een frisse nieuwe look!