Onze

Deuren

Pvc, aluminium of hout? Niet altijd een makkelijke keuze. Wij helpen u graag op weg met informatie en een uitgebreid aanbod deuren in elk materiaal.

Deuren

PVC

Pvc deuren isoleren zeer goed en vragen weinig onderhoud. Het materiaal is iets minder stevig dan aluminium, maar heeft zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen van PVC

Deuren

Aluminium

Deuren in aluminium vragen weinig onderhoud en zijn gemaakt in het sterkste materiaal. Daardoor ligt de aankoopprijs van onze aluminium producten ook iets hoger dan die van pvc. Aluminium isoleert echter niet zo goed als pvc of hout.

Voordelen van aluminium

Deuren

Hout

Hout is het best isolerende materiaal voor deuren. Het is meteen ook het duurst in aankoop. Een nadeel is dat houten deuren minstens elke twee jaar opnieuw vernist en/of geverfd moeten worden.

Voordelen van hout

Huur ons in

voor je nieuwe project

Stappenplan

Samen lopen we alle stappen door

Onze deur staat altijd open om mee te zoeken naar de ramen die u het beste zicht op de wereld bieden, of de deuren die van uw huis een thuis maken. Ook als u nog niet exact voor ogen hebt wat u zoekt, mag u dus (online, telefonisch of op locatie) bij ons aankloppen.

We komen graag bij u langs voor de nodige opmetingen. Zo weten we exact welke mogelijkheden er zijn om uw woning nog mooier, duurzamer en praktischer te maken. Uiteraard spreken we daarvoor in overleg een moment af dat u past.
 
Gaat het om een nieuwbouwproject? Dan kunnen wij ook aan de slag met de plannen!

U weet natuurlijk graag waar u financieel aan toe bent. Daarom bezorgen we u snel na onze opmetingen een offerte met kostenraming. We nodigen u uit om die op ons kantoor samen te overlopen. Zo weet u exact waarvoor u betaalt.

Wanneer alle praktische factoren in kaart zijn gebracht, ontvangen we u van harte in ons kantoor om de knoop door te hakken: in onze toonzaal kan u de materialen waarmee we werken in het echt bewonderen en aanraken. Zo kan u een keuze maken op basis van real life informatie.

In de laatste fase van het proces plaatsen we de door u gekozen ramen en/of deuren en werken we alles netjes af. Na een laatste grondige controle van ons werk laten we uw huis netjes achter, met een frisse nieuwe look!